VENEZIA HAARLEM

VENEZIA HAARLEM De puurheid van de Italiaanse keuken

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 918 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Venezia Haarlem. Meer weten? Ontdek meer

14 mei 2022 om 20:08 Was weer een heerlijke pizza .!!!
13 mei 2022 om 20:26 Heerlijke authentieke pizza’s. Pasta was zo heet dat je je vingers bijna brandde aan de doos. Bezorgtijd was zoals aangegeven.
9 mei 2022 om 17:28 Eindelijk ECHTE ITALIAANSE Pizza's, nog warm, dunne bodem fantastisch en ruim belegd. Echte kaas ook! Snel en vriendelijk bezorgd. Kortom, wij gaan dit vaker doen :-).
6 mei 2022 om 19:58 Pizza was lekker, maar lauw. Bezorgtijd was ruim een uur. Op zich geen probleem, maar het is beter om dit aan te geven in plaats van de getoonde 30 min.
6 mei 2022 om 8:30 Prima op de afgesproken tijd en heerlijke Italiaanse pizza’s!!
4 mei 2022 om 21:07 Beste pizza uit haarlem
4 mei 2022 om 20:55 Heerlijke Tonijn Pizza en de beste Vitello Tonato van Haarlem e.o. - heerlijk gegeten. Complimenten
2 mei 2022 om 7:32 Weer heerlijk gegeten Top
1 mei 2022 om 21:32 fantastisch gegeten. heerlijk mals vlees en heerlijk spaghetti.
27 apr 2022 om 21:55 Erg lange bezorgtijd, 30 meer dan aangegeven. Pizza's warm maar matig belegd. Zo 4 plakken salami op elkaar, zo we niets.. Maar ja, koningsdag zullen we maar zeggen.
27 apr 2022 om 20:55 Hebben t nog steeds niet na ruim 2 uur
27 apr 2022 om 20:40 Wij hebben onze bestelling niet ontvangen.